тел: +359 895 685 472 | e-mail: kodas@mail.bg
Строителен надзор, Проектиране
и Инвеститорски контрол

Еднофамилна жилищна сграда , р. Вършец, общ. Вършец

Project Description

 

Обектът се състои от еднофамилна къща и второстепенно допълващо застрояване – лека постройка лятна кухня.

Сградата представлява монолитна стоманобетонна конструкция на три етажа и един сутеренен етаж. Изпълнението на гредите, колоните и плочите е монолитно. Покривът е от стоманобетонна плоча.

      Приземно ниво/К -2,80/ – е с площ 100,78 м2. То се състои от стълбище с коридор, склад, техническо помещение, гараж с излаз на ниво улица.

      Първо ниво / К +- 0.00/ – е с използваема площ 87,16 м2 и З.П. 100,78 м2. Състои се от входно антре и стълбище, баня и стая, кунхя и дневно пространство (хол+трапезария).  Кухня и трапезария с дневна са оформени като дневен тракт, в който е предвидено и изграждането на камина. През голяма витрина се излиза дирекно на двора.

    Второ ниво /К  +3.50/ – е с площ 67,36 м2. Състои се от стълбище с антре, баня с тоалетна, две стаи, коридор с малък балкон. Антрето е на полуниво спрямо височината на дневната.

  Третото ниво /К +6,65/ е с площ 42,49 м2. Състои се стълбище с антре, баня и стая. Плоският покрив на нивото е използваем, разделен на две тераси. Проектирана е лека метална конструкция за закачане на сенници от плат или леки материали.

*визуализациите на сградата преди да се построи са правени от  арх. Г. Грозданов

Project Details

  • Date октомври 23, 2020
  • Tags Жилищно строителство

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top