тел: +359 895 685 472 | e-mail: kodas@mail.bg
Строителен надзор, Проектиране
и Инвеститорски контрол

Kъща за гости, с. Арбанаси

Project Description

ОБЩЕСТВЕНО – ОБСЛУЖВАЩА СГРАДА Kъща за гости –  с. Арбанаси, УПИ V-93, кв. 21

Сградата е ситуирана е в южната част на урегулирания поземлен имот. В северната част на имота се оформя озеленен двор с барбекю.  Основният подход към сградата е от югизток.  Автомобилният подход е от улицата от юг, като са предвидени 3 до 4 открити паркоместа.

Сградата е решена на две надземни нива и едно подземно ниво.

      Приземно ниво/К -2,90/ – е с площ 231 м2. То се състои от стълбище, зона фитнес, голяма стая с баня, складове,сауна и баня с тоалетна.

      Първо ниво / К +- 0,00/ – е с площ 233,1 м2. Състои се от входно антре на +0,60 антре, кухня и трапезария с дневна,както и дневен тракт, в който е предвидено и изграждането на камина и голямо отворено пространство към покрива. Запазена е арката като архитектурен елемент.

    Второ ниво /К  +3,60/ – е с площ 240,15 м2. Състои се от стълбище с емпоре, три стай, баня с тоалетна, мокро помещение, голяма спалня с дрешник, баня и балкон.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна, с носещи стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби. Етажните подови конструкции са с дебелина 25 cм. Покривът е скатен от стоманобетонна плоча с дебелина 15 см.

Сградата е фундирана на ивични фундаменти.

*визуализациите на сградата преди да се построи са правени от  арх. Г. Грозданов

Project Details

  • Date май 19, 2021
  • Tags Жилищно строителство, Обществени сгради

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top