тел: +359 895 685 472 | e-mail: kodas@mail.bg
Строителен надзор, Проектиране
и Инвеститорски контрол

ЖИЛИЩНА СГРАДА, ул. „Нишава“

Project Description

ЖИЛИЩНА СГРАДА В УПИ IV 805 КВ. 75а ПО ПЛАНА НА м. „КРАСНО СЕЛО – СТРЕЛБИЩЕ- УРБ. БЛ. 32“ р-н „ТРИАДИЦА“ – СТОЛИЧНА ОБЩИНА

Сградата е решена с осем надземни нива и две подземни нива. Конструкцията е монолитна стоманобетонна, с носещи стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби. Етажните подови конструкции на подземните нива, на кота 0,00 и на кота +3,55 са с дебелина 25 cм, а останалите плочи са с дебелина 20 cм. Вътрешните преградни и фасадни стени са неносещи.

Входът към жилищната част на сградата е от ул. „Котленски проход“. От там е и подходът към местата за паркиране. Към ул. „Нишава“ са разположени три търговски обекта със  самостоятелни входове и складови помещения. При входа, като самостоятелно помещение, е разположено преддверие с места за паркиране на велосипеди.

На първия надпартерен етаж има разположени три самостоятелни апартамента, на следващите жилищни етажи апартаментите са по два на етаж, като на последния шести етаж са разположени апартамент и двуетажно ателие, към което принадлежи и покривната тераса. В двете сутеренни нива има 4 гаража за по три леки коли, достъпни от стълбищната клетка и платформа за автомобили.

Project Details

  • Date май 19, 2021
  • Tags Жилищно строителство

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top